Сьогодні, 17 лютого стартував передостанній тиждень зими. І буде він зовсім не любневим, радше березневим. Про це свідчить мінливість погоди, свіжі вітри і змішані опади. Такий прогноз дала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

"Новий лютневий тиждень можна називати березнем, бо й мінливість погоди, і температура повітря, і свіжі вітри, і навіть мішані опади ближче до вихідних - все це скоріше рання весна, аніж зимові прояви", - прогнозує синоптик.

Так, за прогнозом Наталки Діденко, 18 лютого в Україні очікується денна температура повітря +5+13 градусів. Дощі найбільш ймовірні в західній частині, може трохи поділяться вологою з Вінницькою, Чернігівською та Житомирською областями. Карта.

Прогноз погоди, фото з facebook

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Вітер у вівторок буде з заходу та південного заходу, спокійніший, ніж сьогодні, помірний.

У Києві, за прогнозом синоптика, вівторок очікується теплим, +8+10 градусів, суттєві опади - навряд.

"Невелике похолодання в Україну прийде в другій половині тижня, а опадів побільшає ближче до вихідних. Ранки ближчають, вечірня темрява потроху відсувається - весна близько", - зауважує вона.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весна підкралася до Києва на м'яких лапах, - несподіваний прогноз на 17 лютого.

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.