У Кабінеті Міністрів повідомили про план щодо підписання двосторонньої угоди про введення безвізового режиму з Гренадою. Про це повідомили у звіті Програми діяльності уряду за 2019 рік.

Так, за минулий 2019 рік набрала чинності два міжнародні договори України у візовій сфері з Домінікою і Північної Македонією.

На 2020 рік уряд запланував введення безвізового режиму з Гренадой. В уряді повідомили про план набрання чинності “безвізових” угод з Еквадором, Колумбією, Маршалловим островам, Монголією, Аргентиною і Шрі-Ланкою, укладеними в 2019 році, а також по вдосконаленню діючих візово-міграційних процедур.

"заплановані Подальші дії: підписання двосторонньої угоди з Гренадою про введення безвізового режиму", - йдеться у звіті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також у Кабміні зазначили, що вже реалізували ряд кроків щодо лібералізації візового режиму для громадян України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, віза в Європу істотно подорожчала, скільки заплатять бажають перетнути кордон.

Як повідомляв Знай. ua, українці отримали вільний доступ на райський курорт.

Також Знай. ua писав, що україна отримала безвиз з легендарним курортом, 90 днів раю без зайвих папірців.