У мережі показали неймовірні фотографії з засніжених українських Карпат.

Цьогорічна зима не потішила українців ні морозом, ні снігом. Але ті, хто по-справжньому хотів опинитися у зимовій казці, знайшли можливості для втілення свого бажання.

Так, українські альпіністи відшукали зиму на верхівці славнозвісної Говерли. Відповідні кадри опублікували на сторінці "Черкаська ФАіС" в соціальних мережах.

"6.02.2020 Відділення в повному складі зійшло на найвищу вершину України. Снігу було багато, дуже багато", - йдеться в повідомленні.

Неймовірні фотографії з засніженої Говерли не можуть залишити байдужими нікого, адже така краса здатна зачарувати кожного.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні на сніг в цьому році пощастило тільки Карпатам – там білою ковдрою закутані вершини всіх гір.

Красу по-справжньому зимового пейзажу показав фотограф Роман Клим на своїй сторінці в Facebook. На опублікованих знімках – засніжені ялини і посипані снігом дороги. Фотограф зазначив, що знімав на Івано-Франківщині, на Кривопольском перевалі, розташованому на висоті 1013 метрів над рівнем моря.

Як повідомляв портал Знай.ua, у засніжених Карпатах облаштувалася Снігова королева: оприлюднено казкові кадри ранкових українських гір