На сьогоднішній день в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу. Про це повідомляється в повідомленні Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту.

Так, в мережі оприлюднили відповідні знімки, на яких видно засніжену вершину гори Піп Іван і будівлю пошуково-рятувального посту. При цьому промені сонця, що сходить, надають снігу казковий і просто неймовірний золотистий відтінок, а саму будівлю можна прийняти за притулок Снігової королеви.

Гора Піп Іван

"Станом на 8:20 30.12.2019 року на горі Піп Іван Чорногірський ясно, вітер північний 3-4 метри в секунду, температура навколишнього середовища -11 градусів за Цельсієм", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поки кияни носяться по магазинах у пошуках делікатесів до новорічного столу, наряджають ялинку і об'їдаються мандаринами в очікуванні снігу, в центрі столиці цвіте сакура.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 2019 рік приніс Україні оновлення великої кількості погодних рекордів. Деякі з них трималися більш століття. зокрема, цей рік став найтеплішим за всю історію спостережень за погодою в Україні, які почалися в 1881 році.

Також портал Знай.ua писав, що в останні дні 2019 року до українських Карпат відвідали неодмінні атрибути новорічних свят, а саме снігопади й морози.