Прогноз від Наталки Діденко

Біля Ісландії, Скандинавії і Великобританії зараз створює урагани жахливий циклон, у якого жіноче ім'я Wiltrud. У цей час в Україні повністю протилежна ситуація і у нас буде визначати синоптичну ситуацію антициклон в четвер. А значить буде сухо майже у всіх областях за прогнозом народного синоптика. Але майже, тому що все ж таки буде невеликий фронт, який занесе мокрий сніг з дощем в західні області нашої країни. І торкнуться опади ще й Вінницьку і Житомирську області. Протягом цього дня, 20 лютого, синоптик прогнозує в Україні температуру від +3 до +8 градусів. Тобто практично нічого не змінюється.

У столиці в цей день трохи сховається сонце. Але жителям Києва ще не варто боятися опадів, хмари їх не принесуть. Температура у Києві від +5 до +6 градусів. Наталка Діденко також зробила попередній прогноз на наступні дні, за яким сильних опадів нам варто чекати тільки до 23-24 лютого. Запам'ятайте це настрій, сонце і відсутність вітру і готуйте парасольки.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Прогноз від Укргідрометцентру

За прогнозом Укргідрометцентру дощів варто очікувати тільки на заході, у Житомирській області та Вінницької. В інших частинах буде суха погода і мінлива хмарність. Найхолодніше у Луганській області – від +3 до +5 градусів, найтепліше на півдні – до +10 градусів тепла в областях. Вітер буде несильним, від 3 до 8 м/с. Трохи знизиться температура на заході, до речі, тут вже в п'ятницю може пролетіти сніг. В суботу опадів варто чекати тільки на сході, а справжні дощі накриють всю країну тільки в неділю. Поки насолоджуємося теплою та сухою погодою.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, багато українців шукають щастя за кордоном і їдуть на заробітки. От тільки не всім щастить поповнити сімейний бюджет. Один з них розповів, як можна «влетіти на гроші» і як його самого кинули на 1500 євро.

Також Знай.ua писав, Соціальна Синергія розробила проект, який змусив українців розплакатися. На сітілайтах в метро з'явилися зворушливі постери, присвячені людям з особливими потребами, закликають ставитися до них саме як до людей.

Нагадаємо, водії в Україні все ж почнуть отримувати листи щастя. Як діяти в такому випадку і як швидко потрібно бігти в суд, нещодавно повідомили українцям. Права громадян повинні бути захищені.