На самому початку хочемо нагадати, що це свято в Україні більше не відзначають. І вже досить давно – з 2014 року. І хоча й сама історія цього свята, і події останніх років повинні були ввести в звичку, що 23 лютого – не святковий день, але є люди, які досі вважають, що День захисника Вітчизни відзначати потрібно. Тому ми підготували кілька ідей подарунків для чоловіка в цю дату.

Для початку, просто зробіть цей день приємним для нього: приготуйте улюблену страву, дайте подивитися улюблений фільм або передачу, проведіть час так, як йому подобається. А решта багато в чому буде залежати від переваг вашого чоловіка і його хобі. Вам важливо знати, чим він цікавиться і любить найбільше. У цій області краще і вибирати подарунок.

День захисника Вітчизни, фото: bigl
День захисника Вітчизни, фото: bigl

Подарунки у вигляді речей:

  • Це може бути абсолютно будь-яка електроніка, наприклад, мобільні телефони, плеєри, навушники, фітнес-браслети і так далі. Також було б непогано подарувати щось з комп'ютерних аксесуарів.
  • Відмінно підійде для відносно молодих чоловіків гра на комп'ютер або консоль. Якщо точно знаєте, яку він хоче, можете навіть оформити попереднє замовлення. Заодно він отримає багато різних штучок, а ви заощадите на ціні.
  • Книга – завжди відмінний подарунок.
  • Ви можете зробити щось своїми руками, наприклад, якийсь аксесуар для його машини або теплі речі.
  • Багато чоловіків вважають, що набору інструментів, ніколи не буде достатньо і завжди потрібно поповнювати арсенал новими елементами. Можете подарувати йому щось схоже.
  • Для творчих особистостей підготуйте музичний інструмент, ноти, фарби, пензлі.

День захисника Вітчизни, фото: Телеграф
День захисника Вітчизни, фото: Телеграф

Подарунки у вигляді вражень

  • Завжди можна подарувати коханому чоловікові квитки, куди він може сходити з вами або з ким-небудь із друзів. Це може бути концерт, театр, виставка, матч або турнік.
  • Можете просто відправитися разом в боулінг або більярд і весело провести час.
  • Якщо хочете відсвяткувати день з компанією, хорошим варіантом стане квест-кімната.
  • Абонемент в спорт-зал або стрілецький комплекс.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua виявляється можна прийти голою на вечірку, а потім потрапити в список Forbes «30 до 30-ти». Історія студентки, яка вплинула на світ.

Також Знай.ua писав, ситуація на Хмельницькому заводі виходить з-під контролю. Екологічну катастрофу не можуть зупинити і жителі протестують, так жити неможливо.

Нагадаємо, незалежно від стажу українці все одно отримають гроші на пенсії. Стало відомо, скільки буде соціальна пенсія і що потрібно зробити, щоб її отримати.