Погода на 21 лютого в Україні: точний прогноз

В цю п'ятницю в Україні буде досить тепла погода, хоча в деяких областях може пройти дощ з мокрим снігом. Але, так як температура досить висока, то це станеться вночі або ж ближче до вечора. Так як саме вночі будуть невеликі заморозки. А вдень стовпчики термометрів знову перейдуть позначку +5 градусів.

На заході 21 лютого буде дощ з мокрим снігом, а також несильні заморозки вночі – від +1 до -3 градусів. Вдень температура практично скрізь очікується від +4 до +6 градусів. Винятком стане лише Закарпатська область – до +5 градусів.

На півночі не буде навіть натяку на опади, але невеликі хмари залишаться вартувати сонце, мінлива хмарність. За північним областям в п'ятницю від +4 до +6 градусів, а вночі однакова погода – від -1 до +1 градуса.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На сході дощ з мокрим снігом прогнозують в Луганській і Донецькій областях, а в Харківської області – мінлива хмарність. Тут трохи понизиться температура, так що вдень буде максимум від +2 до +5 градусів. Вночі схід мало чим відрізняється від інших частин – від -1 до +1 градуса.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ось на півдні помітно похолодає, в порівнянні з вчорашніми значеннями. Температура вдень від +4 до +7 градусів, а вночі від 0 до +2 градусів, що в областях, в Криму. Також тут не буде опадів, мінлива хмарність по всій території.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, отримання пенсії скасовується, в найближчі роки українцям для отримання пенсійних виплат просто не буде вистачати стажу. Що робити в такому випадку і скільки буде коштувати покупка відсутніх років розповіли українцям.

Також Знай.ua писав, в мережу злили «неофіційні» заборонені фотографії з часів Радянського Союзу. Після цього будь-хто перестане мріяти повернутися назад, якщо раніше такі думки ще проскакували. Жах, бідність, дефіцит і алкоголіки.

Нагадаємо, евробляхери вже не знають до чого причепитися, в цей раз бунтують проти Ілона Маска. Олександр Черняхівський обурився тим фактом, що на електромобілі Tesla знижують ціни. Просить втрутитися в цей неподобство Верховну Раду.