Мешканка Нових Санжар (Полтавська область), куди 20 лютого привезли евакуйованих з Уханю людей, вибачилася за земляків у студії телеканалу "Наш".

"Мене звуть бабуся Ніна, мені 70 років. Я так зрозуміла, що в наш санаторій привезли молодих хлопців. Вони мені годяться в онуки або онуки. Я б хотіла у них попросити вибачення за те, що зробили мої земляки. Я там не була, я весь час дивилася по телевізору. І я дуже шкодую, що ми їх зустріли, дуже", - сказала жінка.

Вона додала, що дізналася про те, що до них привезуть евакуйованих, тільки вранці 20 лютого – незадовго до прибуття літака.

протести в Нових Санжарах
протести в Нових Санжарах

"Я була в центрі і бачила, як люди збиралися в натовпи, йшли туди, обговорювали це все. Це як вилили на голову відро з водою – нам привозять цих хлопців. Санаторій цей старий... Як я чула, головного лікаря звільнили за те, що він не хотів приймати людей. Я так розумію, якщо він не хотів приймати, там щось не в порядку було, значить, він був не готовий", - зазначила Ніна.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вона уточнила, що у дворі санаторію є п'ятиповерхові будинки, в яких живуть люди.

"Навколо санаторію є приватні будинки. Тому у жителів поруч, видно, такий вибух і стався… навіть не знаю, як це назвати", - пояснила мешканка Нових Санжар.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з'явилося відео з салону автобуса з евакуйованими з Уханю людьми, в яких жителі села Нові Санжари кидали каміння.

Як повідомляв портал Знай.uа, за перешкоджання евакуйованим українцям з Уханя, мітингувальники потраплять під кримінальну статтю.

Також портал Знай.uа писав, як евакуйованих британців з Уханю поселили поблизу Лондона.