У пасажирки потягу "Київ-Москва" запідозрили коронавірус. У громадянки Китаю, яка їхала поїздом з Києва, була висока температура. В результаті жінку зняли з поїзда і направили до інфекційної лікарні, а решту пасажирів — на карантин.

Керівник управління Росспоживнагляду по Брянській області Людмила Трапезнікова повідомила, що у поїзді, що прямував з Києва до Москви, в однієї з пасажирок запідозрили коронавірус. Мова йде про громадянку Китаю.

Коронавірус з Китаю, фото: pronedra.ru
Коронавірус з Китаю, фото: pronedra.ru

У пасажирки поїзда було зафіксовано високу температуру, саме тому її направили в інфекційну лікарню Брянська. За словами чиновниці, інших 24 пасажири вагону, в якому їхала китаянка з температурою 38 градусів, направили на карантин у Брянську міську лікарню. Пасажирку з підвищеною температурою виявили на станції Суземка в Брянській області.

Повідомляється, що детальну інформацію про інцидент повинні оприлюднити упродовж дня. Зазначається, що станом на ранок 21 лютого кількість пацієнтів, яких вдалося вилікувати від нового типу коронавірусу, у світі зросла до 18 515 осіб.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS
Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Китаї знайшли збудник коронавірусу, небезпека була зовсім поруч

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції