В суботу, 22 лютого, по всій Україні прогнозується переважно ясна погода без істотних опадів. Тільки в деяких областях можливий невеликий туман.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що вночі стовпчики термометрів покажуть нижче нуля, однак вдень буде до +8 градусів тепла.

Так, температура повітря вночі коливатиметься в межах -3 +4 градусів, а вдень очікується +3 +7 градусів, на Півдні та Заході України місцями +5 +9 градусів, на Сході синоптик обіцяє +1 +4 градуси.

У Києві в суботу буде сухо та хмарно, а у неділю атмосферний фронт принесе дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі очікується близько нуля, вдень +5 градусів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

22 лютого у народі називається Нікіфори-Панкрати. З цього дня сильний мороз найчастіше буває лише вночі. Наші предки вірили, що небо без зірок вказує на ранню весну. Вважалося, що традиція збирати насіння дає більшу стійкість рослинам до температурних перепадів.

погода на 22 лютого, Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.