Прес-секретар поліції Полтавській області Юрій Сулаєв зробив гучну заяву. Відтак, він розповів, що більша частина затриманих в результаті зіткнень в Нових Санжарах є не місцевими жителями.

Про таке він розповів місцевому виданні "Коло".

Варто зауважити, що саме в село Нові Санжари Полтавської області евакуювали українців, які знаходилися у Китаї, де бушує смертельний короновірус. Щоправда, місцевому населенню таке вкрай не сподобалося і ті різноманітними методами намагалися завадити цьому: перекривали дороги, влаштовували мітинги, а пізніше і зовсім закидали камінням автобуси, які доставили українців до тамтешнього санаторію.

Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to
Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to

Наразі ж стало відомо, з 24 затриманих 16 осіб були іногородніми.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так, були люди на машинах з номерами з інших областей. Якщо говорити про те, що 16 з 24 були немісцевими, сказати точну кількість не можу, але приблизно таке співвідношення", - зазначив Сулаєв.

До слова, в результаті сутичок в селищі постраждалих 9 поліцейських: чотирьом надали першу домедичну допомогу у лікарні і відпустили додому. Ще п’ятеро перебувають на стаціонарному лікуванні та потребують додаткового обстеження.