Депутати Новосанжарської селищної ради звернулися до президента України Володимира Зеленського та міністрів охорони здоров'я і внутрішніх справ з гучною заявою стосовно того, що вони не можуть прийняти у медичному центрі Нацгвардії на карантин евакуйованих українців з Китаю.

Відповідний документ оприлюднено на сайті селищної ради.

Варто зауважити, що саме у Нові Санжари мають прибути евакуйовані з Уханя мешканці України, де й будуть знаходитися на карантині. Щоправда, місцеве населення цьому не дуже раде та вже влаштувало численні мітинги та протести.

Депутати селищної ради

"Враховуючи думку громади селища, ми, депутати Новосанжарської селищної ради, з метою недопущення проникнення та поширення інфекції коронавірусу COVID-19 на території селища Нові Санжари, з огляду на відсутність спеціалізованого закладу охорони здоров’я, призначеного для тимчасової ізоляції потенційно інфікованих осіб, категорично проти розміщення евакуйованих громадян України та іноземців з міста Ухань в непристосованому закладі Медичний центр "Нові Санжари" Національної гвардії України", - йдеться у зверненні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

За їх словами, місцева лікарня не забезпечена необхідним обладнаннями та препаратами, а також і не готова для надання повноцінної медичної допомоги для лікування хворих на коронавірус.