Український літак, на якому летять на батьківщину, евакуйовані з охопленого коронавірусом китайського міста Ухань, застряг в небі і кружляє над Харківською областю.

Про це стало відомо завдяки даним на порталі flightradar24.com, який в реальному часі відстежує рух в аеропорту на всій планеті.

Повідомляється, що українців в аеропорту Харкова чекають бригади медиків. Крім того, приїхало кілька автобусів оперативно-рятувальної служби. Борт пішов на десятий коло в Харківській області.

Український літак, фото: flightradar24.com
Український літак, фото: flightradar24.com

На даний момент тримається в секреті, куди саме відправлять евакуйованих людей на двотижневий карантин. Відомо, що на борт літака з зараженого Уханя вдалося забрати 73 людини.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українців, евакуйованих з китайського Уханя – центру поширення коронавірус, розмістять в 4 місцях дислокації, які засекретили через бурхливої реакції громадськості.

"Є чотири пункти дислокації. Через різні настрої серед українців вони не розголошуються. Всі 4 заклади готові до прийому громадян та іноземців. Тому панікувати – це зайве", – зазначив він.

За словами заступника міністра, українці в Ухані пройшли два етапи санітарного контролю та приступили до третього. Всі пасажири – здорові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців евакуюють з зараженого коронавірусом Уханя, в Моз назвали дату.

Як повідомляв Знай. ua, у Моз засекретили, де розмістять евакуйованих з Китаю українців.

Також Знай. ua писав, що хоробра українка навідріз відмовилася покидати Китай за коронавіруса.