У всьому світі вже тиждень не стихають розмови про коронавірус із Китаю. Напевно, лише дуже ліниві не обговорювали цю тему. Так, відомий український політик, блогер і колишній народний депутат України Віталій Чепінога потролив "Укрпошту" через коронавірус. Про це стало відомо після його допису у соцмережі facebook.

"Коронавірус не поширюється через посилки з Китаю - заспокоюють в "Укрпошті"... Я так розумію, що коронавірус гине на "Укрпошті" в страшних муках...", - написал блогер.

Коронавірус, фото скріншот з facebook

Українці підняли хвилю позитиву і собі регочуть з коронавірусу, який гине в муках на "Укрпошті".

" ...підтверджую! Сама ледь не пропала ,як комуналку платила...і це вже після ребрендингу!😂🔥", "Як свідчить назва, це хвороба вищої знаті", "Скоро будуть писати на продукції "Без ГМО і коронавірусів", - коментують користувачі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Скріншот, фото з facebook

Варто нагадати, що раніше в Укрпошті запевнили, що китайський коронавірус не поширюється через товари Жодних доказів ризику поширення нового китайського коронавірусу через товари немає. В "Укрпошті" зазначили, що стежать за ситуацією і перебувають на постійному зв'язку із Міністерством охорони здоров‘я в Україні та своїми партнерами в Китаї.

Нагадаємо, що українські "винахідники" вже продають "вакцину" від коронавіруса з Китаю: подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилися моторошні кадри того, що зараз відбувається в лікарнях ізольованого китайського міста Ухань.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.