Український підприємець і ексдепутат Київської міської ради Олексій Давиденко піддав жорсткій критиці дії мера Києва Віталія Кличка та його команди у їх реакції на евакуацію громадян України з Китаю.

Відповідний допис чоловік розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Ці 35 кіл - це кола безпорадності, профнепридатність і тупості влади! Звичайно, люди по всій країні бояться - бачачи всю цю щоденну імпотенцію у всьому. У таких «надійних» руках навіть дворнягою ризикувати не хочеться - не те що близькими", - йде мова у дописі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Особливо дісталося від Давиденка київським посадовцям.

"Мені соромно за мера Кличко - мера столиці. Мера міста з найбільшим бюджетом на медицину. З найбільшою кількістю санаторіїв, інфекційних лікарень та інших лікувальних установ. З найбільшою кількістю висококваліфікованих медичних кадрів і технологій. Моє місто. Місто, який був зобов'язаний своїм статусом і своєї медичної готовності стати флагманом прийому громадян України з Уханя - повів себе як повітове дрімуче село", - гнівно відгукується про інцидент автор посту на Facebook.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українці застрягли в небі під час евакуації з зараженого коронавірусом Китаю, деталі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в МОЗ засекретили, де розмістять евакуйованих з Китаю українців.

Також "Знай.ua" писав, що евакуйованих з епіцентру коронавірусу українців "приземлили" і потягли далі - у чому причина.