У Сінгапурі, В'єтнамі та Індії підтвердили перші випадки захворювання смертельним коронавірусам nCoV, який поширився з Китаю.

В Сінгапурі хворим виявився 66-річний житель міста Ухань, який прибув до них 20 січня.
Про це повідомляє CNA із посиланням на сінгапурське Міністерство охорони здоров'я. Його одразу ізолювали.

Ще під час польоту він повідомив про біль в горлі, на наступний день у нього піднялася температура, з'явився кашель. В середу його ізолювали з діагнозом" пневмонія ", запідозривши коронавірус. У четвер було підтверджено, що у чоловіка виявлений новий коронавірус йдеться в повідомленні.

Медики взяли під контроль сім'ю китайця, а також пасажирів літака, на якому він прибув в країну.За інформацією Міністерства охорони здоров'я Сінгапуру, з підозрами на вірус госпіталізували 7 людей, в цілому постраждалих вже близько 28.

Як передають новинні ресурси в соцмережах, про перші випадки захворювання смертельним китайським вірусом також повідомили у В'єтнамі та Індії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше спеціалісти з Уханьского університету вперше змогли випробувати успішний спосіб лікування пацієнта, що виявився хворим на коронавірусів 2019 nCoV.


Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені припускають, що джерелом нового коронавіруса, який викликав епідемію пневмонії у Китаї, можуть бути змії.


Також "Знай.ua" писав, що препарат, розроблений співробітниками Уральського федерального університету в Єкатеринбурзі рятує від смертельного вірусу.