Спеціалісти з Уханьского університету вперше змогли випробувати успішний спосіб лікування пацієнта, що виявився хворим на коронавірусів 2019 nCoV.
53-річного чоловіка вдалося вилікувати за допомогою екстракорпоральної оксигенації.

Китайські медики з'ясували, що пневмонію нового типу можна вилікувати інтенсивним насиченням крові киснем. Перший випадок зафіксовано і в провінції Хубей.

В той час у КНР жертвами цієї хвороби стали 17 людей, а число хворих перешло за межі 570 осіб.
Китайське місто Ухань, в якому вирує пневмонія, закриють для виїзду .

Про спалах невідомої пневмонії в місті Ухань, влада Китаю заявила ще 31 грудня 2019 року. У січні стало відомо, що збудником захворювання став новий тип коронавируса.

Українські лікарі випустили ряд рекомендацій, які мають на меті допомогти вберегтися від нового небезпечного вірусу з Китаю.
Ось декілька з них: потрібно використовувати спеціальні маски для захисту органів дихання; ретельно мити руки з милом; користуватися антисептичними засобами на спиртовій основі; мінімізувати контакти з іншими людьми і невідкладно звернутися в медичний заклад в разі захворювання.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, раніше звістка про захворювання коронавірусів викликала резонанс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені припускають, що джерелом нового коронавіруса, який викликав епідемію пневмонії у Китаї, можуть бути змії.


Також "Знай.ua" писав, що препарат, розроблений співробітниками Уральського федерального університету в Єкатеринбурзі рятує від смертельного вірусу.