У Донецьку 23 лютого роздавали безкоштовно салют (феєр з залпами холостими з важкого). Люди у захваті! Просять так робити завжди... Про це йдеться у повідомленні місцевого пабліку Регион 05 - Донецк на facebook.

"Вчора у Донецьку сталося велике свято. Ну, сподіваюся, здогадуєтеся яке... А тут ще рік великого пабєдобєсія... Кобзон, правда, не приїхав. Шкода...", - йдеться у повідомленні.

Скріншот допису

Дехто із місцевих мешканців коментує, що з вікна на площу Леніна бачили салют. Спочатку подумали, що то гради ворожі "бомлять" місто. ЖІнка зауважує, що жодної радості від салютів не отримала, а відразу подумала про тривожну сумку. Дехто із дончан збентежений, адже хто може радіти салютам під час війни?!

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путінські ″єдинороси″ штурмують український кордон: російських політиків епічно ″відфутболили″ додому

Також "Знай.ua" писав, про кримінальну справу за жарти про Путіна та релігію: стендап-комік втік з країни через переслідування.