В аеропорту Петербурга виявили ікону з президентом РФ Володимиром Путіним. При цьому купити її можна за 80 тисяч рублів, що становить 1124 євро.

Відповідна публікація з'явилася в Twitter.

В пості від 20 січня користувачі Аркадій Чаплигін показав фотографії та аеропорту Пулково, де можна побачити ікону і зображення, стилізоване під ікону, однак замість лику святого там зображено обличчя Путіна.

"Ось такі ікони продаються в аеропорту "Пулково". А що, вже дозволили живих канонізувати? Або ті, хто каже, що країною правлять двійники Путіна, виявилися праві?"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Користувачі мережі не пройшли повз публікації. Деякі висміяли такий "креатив", а інші зазначили, що зображувати живих людей на іконах суперечить православним традиціям.

"Так-то страшне богохульство. Церква повинна відразу відреагувати. При всій любові до експоната", " Як кажуть розумні люди: "Наші святі живуть серед нас", "Путін в тренді, ось їм і торгують", "Це тепер називається кондомизация", " А чому це іконою зветься? Схоже на сральный піддон", " Ікони від слова "гикати"", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, стали відомі слова Медведєва перед тим, як Путін відправив його у відставку.

Як повідомляв Знай. ua, Путін загубився під носом у Меркель, ганебний конфуз зловила камера.

Також Знай. ua писав, що президента засікли за незвичним заняттям прямо в авто.