Погода на 25 лютого в Україні: точний прогноз

У цей день погода в Україні хоча і буде досить теплою, але весняною або дуже приємною її назвати все-таки складно. У більшості областей хмарна погода, а в деяких навіть пройде дощ. Температура вночі все одно нижче нуля, а значить увечері буде холодно в тій куртці, в якій вдень було жарко. А сильний вітер не додасть комфорту.

На заході протягом всього дня з великою ймовірністю пройдуть дощі по всій території. Температура вдень тут найвища в Україні – від +5 до +11 градусів. При цьому, чим західніше – тим тепліше. Вночі ж температура від +1 до -3 градусів. Вітер очікується південно - західний 7-12 м/с.

Погода в Україні, фото: Укргідрометцентра скріншот
Погода в Україні, фото: Укргідрометцентра скріншот

На півночі дощитиме лише в Житомирській області, а в інших просто хмарна погода без опадів. Вдень температура у північних областях від +3 до +5 градусів, а вночі – від +1 до -3 градусів. Самою холодною буде Сумська область. Також тут поривчастий вітер південно-західного напрямку.

На сході дощі не прогнозують, скрізь просто затягне небо хмарами. Температура досить висока, в порівнянні з минулим тижнем – від +4 до +6 градусів вдень та від -1 до +2 градусів вночі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

На півдні від +6 до +9 градусів вдень та від -1 до +2 градусів вночі. Що в областях, що в Криму буде просто хмарна погода, а опади не очікуються ні вдень, ні вночі. Вітер південно-західний і досить сильний – від 7 до 12 м/с.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні понеділок виявився дійсно важким днем. Стихія оскаженіла і наробила лиха по всій країні. В останні дні погода вирішила помститися за теплу зиму, таких жахів ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, відомий письменник і режисер розповів, коли потрібно насправді відзначати День жінки з якими традиціями він пов'язаний. І ні, це не 8 березня, навіть не сподівайтеся.

Нагадаємо, телеканал «Интер» втратив всякий сором і запустив в ефір програми, присвячені 23 лютому як Дню захисника Вітчизни, підняв таким чином скандал і ще раз показав свій проросійський напрям.