У середу, 26 лютого, в більшості областей України очікується тепла, місцями вітряна погода. Температура повітря буде в межах +7 +12 градусів, передає Politeka.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що крім вітряної погоди, випадуть опади. Дощі очікуються на Західній Україні, в Карпатах – з мокрим снігом.

Також Діденко попередила, що у східних областях, на Півдні, Дніпропетровщині, Черкаській та Полтавській знову завиватиме вітер, місцями штормовий 15-20 м/сек.

У Києві в середу буде хмарно, без істотних опадів. Вітер південно-західний, помірний. Температура повітря вночі +2 +5 градусів, а вдень потеплішає до +8 +10 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Середа приверне нашу увагу потеплінням. Завтра протягом дня у більшості областей України очікується +7+12 градусів, а на...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 25 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

26 лютого відзначається день пам'яті преподобного Мартиніана. Якщо у цей день танув сніг, то весна обіцяла бути хорошою, і навпаки, похмурий день передвіщав холодну і затяжну весну. Якщо у вечір цього дня місяць був червоним, то наступного дня очікували вітру, тепла і снігу.

погода 26 лютого, скріншот з Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.