У Рівному 26 лютого, близько 7-ої ранку до поліції надійшло повідомлення від водія 51-ої маршрутки, що машина зі стоянки на вулиці Млинівській зникла.

Маршрутне таксі на території стоянки по вулиці Млинівській викрав 16-річний житель села Малий Олексин, Близько 4-ої години ранку він проник через задні двері у салон маршрутного таксі, ключі знаходилися всередині, він завів маршрутку і виїхав зі стоянки. Курсував він селами рівненського району і близько 5-ої години ранку опинився на зупинці 12 школа, звідки відповідно і почав курсувати 51-им маршрутом по місту. На той момент у салоні перебувало 3-оє людей, які не запідозрили, що водій насправді не той, який має бути. Раніше підліток до кримінальної відповідальності не притягався. Наразі, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне володіння транспортним засобом - повідомила речниця ГУНП Марія Юстицька

Керманич викраденого транспорту додає, що спочатку намагався знайти викрадену маршрутку самостійно. Дивився по навігатору де вона знаходиться, та їхав туди на таксі. Втім, в один момент вона зникла з карти. Тоді ж і довелось викликати правоохоронців.

Коли патрульні зупинили маршрутку на Соборній, то в ній знаходилося троє пасажирів. Правоохоронці викликали батька, у його присутності хлопець пройшов алкотест.


За скоєне на юнака склали протокол за ч.2 ст.126 (керування особою, яка не має права керування) та ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом без реєстраційного документа) КУпАП).

Додамо, очевидці події стверджували сьогодні у соцмережах, що хлопець ром, бо дуже смаглявий. Однак це не підтвердилося.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше людей обурило ставлення перевізника до пасажирів