На днях супермаркет мережі АТБ вчергове потрапив у гучний скандал. Так, цього разу один з покупців вирішив поласувати цукерками власного виробництва магазину та був шокований, який сюрприз йому підготували – жіноче волосся.

Про це йдеться у Telegram-каналі "Чорний список".

Як відзначається, інцидент мав місце в одеському супермаркеті АТБ. Саме там один з місцевих жителів придбав у магазині цукерки з курагою та отримав у подарунок ще один сюрприз, а саме довгу волосину у самій конфетті.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Цукерки з курагою і... волоссям. Солодощі "Своя лінія" в АТБ. Як непрошений бонус - довга волосина в цукерці. У супермаркеті взяли скаргу на виробника", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Варто зауважити, що АТБ вже неодноразово потрапляв у гучні скандали щодо неякісних продуктів, або різноманітних "подарунках" у них. До прикладу, раніше покупець АТБ ледь не проковтнув шматок скла з гострими краями, захований у сирі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в магазині АТБ у покупця "зникла" величезна сума, хіба червоний цінник вартий цього - жорстке відео.

Також "Знай.ua" писав, що українців закликали бути обережними з рибою, хвороба відбирає життя за лічені години.