У мережі оприлюднили унікальний відеоролик, на якому видно, як учень херсонської школи потерпає від знущань з боку власних однолітків. Водночас, вчителі нічого з цим не роблять та дивляться "крізь пальці".

Відповідне відео оприлюднили у Facebook-спільноті "Інформатор Херсон".

Відтак, за словами жінки, її сина вже маже пів року не вважають за дитину та знущаються над ним без причини. А вчителі на це ніяк не реагують та навпаки приховують це.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Прошу поширити відео, про дітей які виховуються в 41 школі міста Херсон. Мій син вже пів року вчиться в цій школі і щодня страждає він знущань однокласників. В школі ніякого контролю і в кінець кінців ніякої безпеки зі сторони вчителів. Вчителі бояться за свою "шкуру" і класна вчителька Вдовиченко Ольга Олегівна підмовляє всіх батьків видалити всі докази з телефонів своїх дітей", - написала жінка під відеороликом, на якому видно, як школярки побили хлопчика.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Доброго вечора. Прошу поширити відео, про дітей які виховуються в 41 школі міста Херсон. Мій син вже пів року вчиться в цій школі і щодня страждає він знущань однокласників.(ДОДАЮ ВІДЕОДОКАЗ) В школі ніякого контролю і в кінець кінців ніякої безпеки зі строни вчителів. Вчителі бояться за свою "шкуру" і класна вчителька Вдовиченко Ольга Олегівна підмовляє всіх батьків видалити всі докази з телефонів своїх дітей. (ДОДАЮ ФОТО) #информатор_херсон #херсон #резонанс #полиция #патрульнаполіція #khersonpolice @slavikgribko @drongal @patrolpolice_kherson @khersonmasternews @wasted.ks

Geplaatst door Информатор Херсон op Donderdag 27 februari 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зник школяр в темно-синій куртці, особливі прикмети і фото

Як повідомляє портал "Знай.ua" Під Дніпром майже місяць шукають хлопця з татуюванням, - рідні сходять з розуму

Також "Знай.ua" писав, що Пішла і не повернулася. У Києві добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці