10-річний школяр знайшов дома пневматичну гвинтівку і вирвшив постріляти по "живих цілях", поки дома не було батьків.

У Житомирі чоловік на вулиці отримав поранення в голову з пневматичної зброї. Правоохоронці з'ясували, що стріляв 10-річний хлопчик з балкона своєї квартири. Про інцидент повідомимли в регіональному управлінні Нацполіціі в п'ятницю, 28 лютого.

"До медичної установи звернувся 38-річний житель обласного центру з пошкодженням в області скроні. Лікарі зафіксували гематому і виявили в ній кульку, попередньо, від пневматичної зброї. За словами потерпілого, він знаходився неподалік багатоповерхового будинку в мікрорайоні Польова, коли відчув різкий біль в скроні і зрозумів, що він поранений ", - йдеться в повідомленні.

Перевіряючи повідомлення про ймовірні постріли з вікна багатоповерхівки, поліцейські організували відпрацювання будинку - саме так вони і розшукали потрібну квартиру.

"Як з'ясувалося, в чоловіка поцілив 10-річний хлопчик. На той момент він перебував сам удома. В присутності батьків школяр зізнався, що знайшов в квартирі пневматичну рушницю і вирішив випробувати її, вистріливши з вікна. Зброя належить батькові дитини", - заявили в поліції.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Гвинтівку поліцейські вилучили. З'ясовуються причини, за якими вона зберігалася в доступному для дитини місці. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про хуліганство (ст.296 КК України).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше