Невідомі відкрили вогонь по перехожих у німецькому місті Ханау. Загинуло не менше восьми людей, ще п'ятеро поранені. Злочинці втекли з місця злочину, зараз їх розшукує поліція.

Перші постріли було почуто близько 10:00 у барі кальян "Поночі" на Хемаркті в центрі міста Ханау. Повідомляється, що стрілець дзвонив у дзвін, а потім дико стріляв у зоні куріння. Жертви там: п’ять молодих людей, у тому числі жінка. За інформацією місцевої преси, серед жертв є курди.

Стрілянина у Німеччині, фото: BILD
Стрілянина у Німеччині, фото: BILD

Влада міста вже заявила, що ймовірні злочинці зникли з місця події і наразі знаходяться на волі. Перші кадри з місця стрілянини в центрі німецького міста Ханау показали у мережі, де невідомі відкрили вогонь по перехожих.

Однак пізніше з'явилися повідомлення про ще одну стрілянину в кальянній, що знаходиться в іншій частині міста. Це місце злочину розташоване всього за два кілометри в районі Кесштальдт. Там також стріляли. Тут поліція знайшла підозрюваного чоловіка мертвим у своїй квартирі, а також ще одне тіло.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Стрілянина у Німеччині, фото: BILD
Стрілянина у Німеччині, фото: BILD

За даними поліції, наразі немає жодних доказів щодо інших винних осіб. Мотив кривавих вчинків досі незрозумілий. Розслідування особистості жертв та підозрюваного злочинця триває. За інформацією місцевого видання підозрюваний злочинець залишив лист та відео.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Німеччині неадекват відкрив вогонь по натовпу, є загиблі та поранені

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Львовом банда в масках вдерлася до глави лісгоспу, орудували звірі: закатували на очах у дітей

Також "Знай.ua" писав, що неадекват відкрив прицільний вогонь у нічному клубі, півтори десятки постраждалих: кадри безладу