У центрі Калінінграда зафіксовано стрілянину. Попередньо, загинули дві людини. Стрілок наклав на себе руки. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

При стрільбі загинула сімейна пара. Їх син поранений, зараз ним займаються лікарі. Про це нам повідомив джерело в екстрених службах. Стрілянина велася з "Сайги".

За даними очевидців, стрілянина сталася через переділу точок на місцевому ринку. І загиблі, і нападник мали на ньому свої прилавки.

Вони давно ворогували між собою, писали один на одного скарги і навіть подавали в суд.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Загибла жінка була вагітна. Про це нам повідомило джерело в екстрених службах. Вона була на п'ятому місяці...

На цьому фото - загиблі чоловік і дружина, Вадим Я. і Дарина Е. Їх син, який був поранений при стрільбі, зараз у лікарні. З ним знаходиться тітка.

Загиблі чоловік і дружина

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Техаському університеті сталася стрілянина, є загиблі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві на скандальному будівництві розстріляли людей: "Орудує кримінал", побоїще потрапило на відео.

Також "Знай.ua" писав про стрілянину біля ФСБ на Луб'янці у Москві: усі версії інциденту та подробиці про особистість винуватця.