Перший день весни у неділю обіцяє українцям чудову погоду. Про це повідомила народний синноптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбук.

Скріншот допису, фото Фейсбук

За словами синоптика, весна - це не веселі горобці, авітаміноз, контрабандні крокуси, вербові котики, ротація остогидлих шапок на легковажні чорні окуляри, передчуття нового щастя.

"Ротація сезонів змушує синоптиків і співчуваючих громадян бути особливо уважними", - зауважує синоптик.

Погода в Україні, фото: pixabay
Погода в Україні, фото: pixabay

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За її словами, початок любої нашої весни буде вітряним, але яке це має значення, коли вже за пару днів ми почнемо щодня казати слово "березень".

Погода в Україні, фото: скріншот Meteopost.com
Погода в Україні, фото: скріншот Meteopost.com

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua скоро починається весна і день стає все довшим, а значить, українці, як і кожен рік до цього, будуть переходити на літній час. Ми розповіли, коли це буде, як підготуватися і в яку сторону переводити годинник.

Також Знай.ua писав, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Нагадаємо, в Україні збираються повністю змінити трудове законодавство. Але для багатьох людей це може стати не тільки ударом по гаманцю, а й ударом по особовому часу і здоров'ю. Слуги народу вирішили забрати один вихідний на тиждень.