29 лютого в Мелітополі в маршрутці жінка з дитиною поскандалила з водієм через панелі транспортного засобу. Її взуттям забруднила дитина, яку мати тримала на руках. Все, що попросив зробити жінку маршрутник - розгорнути малюка так, щоб його ноги не бруднили панель. На що жінка різко відповіла йому: "Нічого, помиєш". В результаті, водій віддав гроші та вказав пасажирці на двері. Про цю ситуацію повідомили в одному з місцевих пабликів.

"В загальному та цілому. Дівчина з дитиною на руках їде в маршрутці на першому одиночному сидіння. Почалося все на зупинці "Дитсадок", коли водій попросив не бруднити ногами дитини стінку маршрутки. На що "ЯЖМАТИ" відповіла (а що я зроблю). Водій вирішив допомогти логічного мислення "ЯЖМАТері" і попросив дитину розгорнути і сісти по-іншому, щоб ноги не торкалися до стінки. (Скажу відразу, що стоячих людей не було і навіть було поруч порожнє місце, так що дівчинка не бруднила людей). Після ради водій почав від'їжджати від зупинки, але не встигнувши проїхати й метра почув від "ЯЖМАТері": Нічого страшного помиєш. У ТЕБЕ така робота". Тоді водій не витримав, віддав гроші за проїзд і сказав: "Забирайся звідси". "ЯЖМАТИ" обматюкала наостанок водія і, відкривши двері ногою, вийшла з маршрутки. Водій сильно та різко грюкнув дверима, швидше за все, в надії зачепити її або просто від злості", - йдеться в повідомленні.

Маршрутка, скріншот Instagram

Ця історія викликала великий резонанс в мережі. Городяни обурені такою поведінкою жінки.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Потрібно поважати будь-яку працю а не "помиєш у тебе така робота", кого потім така виховає", "Особливо бісить, коли влітку, ці яжматері сідають на це саме місце, з єдиним відкритим вікном, а потім конючать, що їм дме і вимагають закрити вікно. Вся маршрутка, задихаючись, їде в сауні через таких ось особистостей", "Правильно він зробив, люди взагалі не розуміють і не можуть приземлитися, до неї б у будинок прийти і сміття, наприклад, розсипати на всю квартиру і сказати, прибереш, адже ти домогосподарка. Робота з людьми найскладніша", - відреагували користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в 2019 році в наземному комунальному транспорті пасажири та гості міста забули 1927 особистих речей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві сталася пожежа в маршрутному автобусі.

Також "Знай.ua" писав, що у Рівному молодий хлопець викрав маршрутку і почав нею перевозити місцевих пасажирів.