У мережі гіпермаркетів Metro покупцеві підсунули іспанську закуску разом з цвіллю, і це не обов'язковий інгредієнт. Цвіль виявилася дуже небезпечною для вживання в їжу, справжня отрута. Тільки від списку, що може накоїти ця цвіль в організмі вже стає не по собі.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Черный список".

Зіпсована закуска, Telegram-канал "Черный список"
Зіпсована закуска, Telegram-канал "Черный список"

"Смертельно небезпечна закуска. Такий тапас (так в Іспанії називають закуски) продають у #Metro. Фото зроблено 28 лютого, термін придатності — до червня 2020 року. Все суцільно покрито білою пліснявою. Цвіль не так безпечна, як може здатися. Вона може викликати надмірне потовиділення, тремор, м'язову слабкість, напади, головний біль, лихоманку і блювоту. Для тих, хто не в курсі - на другому фото те, як повинен виглядати цей продукт.", - пишуть автори публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в "Сільпо" разом з кондитеркою українцю подарували хімічний опік, кадри не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа "Смердить, як не знаю що...." - магазин ледь не отруїв українця перед Масницею, відео не для людей зі слабкими нервами.

Знай.uа писав, українці показали "улов" гнилої ікри в Сільпо, на це гидко дивитися.