Не встигли ми виконати радісні ритуальні танці з приводу перемоги весни, як вже на підході - прогноз погоди на 2-ге березня. Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбук.

"Нове життя розпочалося. У понеділок в Україні практично повсюди буде вітряно. Південний вітер досягатиме штормових значень, тому тримайте капелюхи і те, що під капелюхами, обома руками, щоб нічого не зсунулося. Температура повітря обіцяє бути помірною, протягом дня +5+10 градусів", - прогнозує синоптик.

Скріншот допису, фото Фейсбук

За прогнозом синоптика, дощі в понеділок пройдуть на Заході й Півночі, а на Сході, Півдні та в Центрі переважатиме суха повітряна маса.

А у Києві 2-го березня очікується хмарна волога вітряна погода. Невеликий дощ та +6+8 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Прогноз погоди, фото Фейсбук

Стноптик зауважує, що якщо ви вже купили нове демісезонне пальто чи легку курточку, найкращий час їх вигуляти - середа й четвер, тепло рвоне до +14 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зниклі безвісти, вільна торгівля та санкції: в Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі.