На Одещині трапився моторошний випадок. Відтак, 12-річна школярка жорстоко побила свою однолітку. Водночас її подруги це все знімали на відео, яке пізніше оприлюднили у мережі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Відтак, як відзначається, 12-річна Даша, саме так звали потерпілу, свою кривдницю майже не знала. Дівчатка вчилися в різних школах, не дружили та рідко перетиналися. На цей час відомо, що ймовірною причиною конфлікту стало те, що остання нібито розпускала по школі різноманітні чутки щодо зловмисниць. Після чого ті і влаштували криваві розбірки, при цьому знімаючи побиття на відео.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Також відомо, неповнолітня, яка побила школярку, вже приходила просити вибачення, але батьки їх не прийняли, бо не повірили в каяття. Щодо самої потерпілої, то в результаті побиття вона отримала струс мозку - зараз вона лікується вдома, під наглядом невропатолога. У неї сильні головні болі та проблеми зі сном.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нині ж у поліції проводять розслідування за фактом побиття, але з урахуванням цькування в соціальних мережах, які активно проводить зловмисниця, його ймовірно перекваліфікують у булінг.

Нагадаємо, раніше прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Києві таксист провчив нахабну пасажирку. Він - без грошей, вона - гола, відео.

Також "Знай.uа" писав, що Інтерпол розшукує 8 жорстоких вбивць і насильників жінок: серед них є українець.