Стало відомо, що у Міжнародний день боротьби проти насильства над жінками Інтерпол закликав допомогти знайти 8 чоловіків, які підозрюються у вбивстві і інших злочинах проти жінок. Про це повідомили у французькому Інтерполі.

Міжнародний день боротьби проти насильства над жінками

Так, розшукують 2 чоловіків з Російської Федерації, і по одній з України, Норвегії, Данії, Бразилії, Кіпру та Сполучених Штатів Америки.

Слід зазначити, що 6 чоловіків з розшукуваних копи звинувачують у вбивстві. Також серед звинувачень є і сексуальне насильство, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до загибелі, а також викрадення.

Також в Інтерполі підкреслили, що в усьому світі кожна 2 убита жінка помирає саме від рук партнера або ж члена сім'ї. А кожна жінка 3 зазнає насильства протягом життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Міжнародний день боротьби проти насильства над жінками

Також наголошується, що в понеділок, 25 листопада, у світі відзначають Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Цей день офіційно затвердили в 1999 році.

Нагадаємо, що чоловік, який зґвалтував неповнолітню пасербицю і її бабусю-пенсіонерку, може сісти до в'язниці на 12 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, народний депутат від фракції "Слуга народу" Роман Іванісов потрапив у дуже гучний скандал, який може завершитися для нього "вигнанням" з політичної сили.

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Портнов оприлюднив вирок суду про визнання винним нардепа партії "Слуга народу" Романа Іванісова в замаху на групове згвалтування.