Горе-злодій намагався покинути будинок як Санта, проте застряг у комині, втікаючи від копів.

Курйозний інцидент стався на Закарпатті. У селищі Солотвино зловмисник намагався втекти від охоронців через димохід каміну, але застряг і почав гукати на допомогу. Про це повідомляє місцева охороннм компанія у Facebook.

В ніч з суботи на неділю, 1 березня, у приватному будинку злодій розбив двері, але спрацювала сигналізація, яка налякала його.

Проте вже зранку о 5:30 крадій влаштував повторне проникнення. Цього разу він зайшов у будинок та порубав сокирою контрольну панель сигналізації.

Однак, сигнал надійшов до пульту охорони, тож в лічені хвилини екіпаж охоронців прибув на місце. Наляканий злодій спершу замкнувся від охоронців на горищі, а потім вирішив сховатися і втекти через комин. Проте застряг там і вже через 15 хв кричав про допомогу.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Довелося викликати рятувальників та діставати чоловіка з допомогою спецзасобів. Наляканого зловмисника передали правоохоронним органам.

Горе-зловмисник намагався покинути будинок як Санта, проте застряг у комині 😲 Подія сталася у смт. Солотвино 1 березня....

Geplaatst door SENK op Maandag 2 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові озброєний зловмисник в масці пограбував "ШвидкоГроші"

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом "курячі рецидивісти" пограбували птахофабрику і стали посміховиськом у мережі

Також Знай.ua писав, у США чоловік обчистив два різних банки за 20 хвилин