У США чоловік пограбував одразу два різних банки. Усе це він провернув за 20 хвилин.

Інцидент стався в Маямі на південному сході штату Флориди, повідомляє видання NBC.

ФБР показало кадри, на яких видно обличчя зловмисника. Він навіть не ховав обличчя. Спочатку чоловік пограбував банк Bank of America і забрав готівку з каси. Через 20 хвилин опинився в Chase Bank.

У США чоловік пограбував два банки за  хвилин, NBC
У США чоловік пограбував два банки за хвилин, NBC

Грабіжник при цьому змінив лише одяг. У першому банку він був у футболці, а в другому надів сорочку. При пограбуванні ніхто не постраждав. Якою сумою вдалося поживитися грабіжникові, не повідомляється.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз на місці інциденту працює поліція. Розслідування справи триває. У ФБР просять повідомити, якщо хтось впізнав чоловіка або знає, де він перебуває.

Нагадаємо, резонансне вбивство журналіста: російську модель Ірину Шейк підозрюють в гіршому.

Як повідомляв Знай.ua, опергрупу СБУ з чотирьох офіцерів знайшли вбитими в районі села Малі Копані на Закарпатті біля кордону з Угорщиною.

Також Знай.uа писав, що суд виніс нове рішення по справі вбивства Павла Шеремета. Підозрюваного Андрія Антоненка залишили під вартою до 8 лютого.