У США мешканець американського штату Міннесота витягнув з вузької лунки заледеневшего озера величезну щуку довжиною 1,4 метра. Подія потрапила на відео і зацікавило видання Daily Mail.

22 лютого рибалка зловив на волосінь щуку і голими руками витягнув її з лунки. Вилов виявився настільки гігантським, що ледь проліз крізь вузьку ополонку. На поверхню витягав рибу під захоплені крики очевидців. Він тут же вирішив виміряти свій улов і попросив дати йому рулетку.

Одна з присутніх жінок пожартувала, що упіймання щуки була схожа на прийняття пологів. Кілька рибалок відзначили, що рибу слід відпустити. Компанія швидко визначила, що їм попалася щука-маскинонг — відносно рідкісна прісноводна риба і самий великий представник сімейства щучих.

Рибалка, фото Daily Mail
Рибалка, фото Daily Mail

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Щука-маскінонг живе в Північній Америці. Представники цього виду досягають 1,8 метра в довжину і важать до 32 кілограмів. Максимальна тривалість життя — 30 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юний "маршрутник" викрав транспорт вдруге за тиждень, хлопця ловило все Рівне.

Як повідомляв Знай.uа відсутність нормальних доріг вже не новина, але цими фото все ще можна вразити українців.

Знай.uа писав, українцям світять нові пенсії з 1 березня, хто отримає "бонус".