Зовсім неїстівну жижу виявив у пакеті соку покупець на відомій заправці Amic у Одесі. Щоправда, дізналися про прибульців лише після відкриття герметично закритого соку. У загальній масі рідини явно виділялися комки плісняви, схожі на прибульців.

Скріншот скарги

Визначити походження білої рідини у паштеті складно. Однак, цілком очевидно, що пити такий сік точно не варто. Зі знімків, викладених у мережу, видно, що огидна жижа знаходиться у соці марки Sandora.

Прибульці у соці, фото з телеграму

Прибульці у соці, фото з телеграму

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прибульці у соці, фото з телеграму

"Прибульці існують. Одного з них жінка знайшла в апельсиновому соку #Sandora. Куплений на заправці #Amic. Співробітники самоусунулися - за їх словами, вони відповідають тільки за термін придатності продуктів. Хто там живе всередині - не їхня турбота", - йдеться у повідомленні.

Передбачити подібне було складно, оскільки термін придатності, який вказано на банці паштету, був у нормі. Швидше за все сік спіткало лихо череза недотримання умов зберігання, саме в таких випадках продукти часто стають непридатними для споживання. Ще один варіант - у пакет соку потрапило повітря і спричинило формування комків сірої плісняви у соці.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, продукт невизначеного кольору і консистенції — АТБ начисто відбив апетит в українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", немиті овочі лише забавка — які продукти здатні згубити життя

Також "Знай.ua" писав, що харків'яни епічно зганьбилися на відкритті АТБ і ледь не розчавили пенсіонерку, кадри шабашу