Покупці у популярних українських супермаркетах час від часу натрапляють на неприємні сюрпризи. Серед них прострочені та неякісні товари, зіпсовані харчові продукти. Однак, тепер покупців здивував виробник сухариків Flint, якими люблять похрумтіти не лише дорослі, а й діти.

У мережі з'явилося фото пачки сухариків із недопалком всередині. Як він туди потрапив, можна лише гадати. Згідно з підписом до фото, покупку було зроблено у Дніпрі.

Недопалок у пачці, скріншот: Telegram / Чорний список
Недопалок у пачці, скріншот: Telegram / Чорний список

"Недопалок у сухариках. Ось так сюрприз. У пачці сухариків #Flint чоловікові попався...недопалок. Без коментарів. #Дніпро", - йдеться у повідомленні.

Покупців закликають бути обачними при покупці продуктів. Необхідно ретельно слідкувати не лише за датою виготовлення і терміном придатності, але й за умовами зберігання. Однак, у деяких випадках побачити, що насправді купив, можна лише вдома після розпакування товару.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Недопалок у пачці, скріншот: Telegram / Чорний список
Недопалок у пачці, скріншот: Telegram / Чорний список

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, продукт невизначеного кольору і консистенції — АТБ начисто відбив апетит в українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", немиті овочі лише забавка — які продукти здатні згубити життя

Також "Знай.ua" писав, що замість паштету гидка рідина — чого ледь не наївся покупець Сільпо, фото