В Україні з 16 березня 2020 року стануть доступними супутникові канали. Нововведення ініціював президент України Володимир Зеленський.

Після того, як понад 20 телеканалів були закодовані, деякі з них повернуться, але в іншому форматі. Це будуть чотири міжнародні версії національних каналів.

перегляд телеканалів
перегляд телеканалів

У вільному доступі на протязі двох років будуть міжнародні версії таких каналів:

  • "1+1 International",
  • "Інтер +".
  • "Україна 24".

StarLightMedia створить новий міжнародний канал (сюди увійдуть проекти Нового каналу, ICTV, СТБ). Назва цього каналу поки не розголошується.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Міжнародна версія телеканалу не дублює сітку основного каналу. Приміром, прем'єри шоу і серіалів не завжди можна буде подивитися вчасно, а побачити лише в повторі, а деякі - показувати і зовсім не будуть. Це пов'язано з тим, що наприклад у Німеччині є свій "Голос країни" і робити доступним в цій країні нашу версію стане грубим порушенням авторських прав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, проросійський Інтер оскандалився совковими фільмами 23 лютого.

Як повідомляв Знай. ua, до 16 березня в Україні запустять безкоштовні версії заблокованих телеканалів.

Також Знай. ua писав, що люди масово прощаються з телебаченням.