Моторошний інцидент стався у Миколаєві. Відтак, в одному з тамтешніх автобусів пасажир побив водія тільки через те, що той відмовився зупинитися, бо не мав на це права.

Відповідний ролик з побиттям оприлюднили на Facebook-сторінці "КП Миколаївпастранс".

"Сьогодні, 5 березня, в автобусі №91 на водія був скоєний напад – пасажир вдарив водія і розбив йому обличчя. Просимо всіх, хто впізнав цього молодика, зв'язатися з КП "Миколаївпастранс" або повідомити в поліцію на 102!", - йдеться в повідомленні.

Скріншот допису
Скріншот допису

Зі слів очевидців, молодик вдарив в обличчя водія тільки через те, що той не захотів зупинятися там, де вказав зловмисник.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Воно проспало зупинку і хотіло, щоб йому зупинили прямо ось ту, а водій відмовив, бо не було де зупинитися, і це дуже не сподобалося створінню. Все ж зрозуміло з відео", - кажуть свідки.

Відео в коментарях під дописом!

[embed]https://www.facebook.com/mykpastrans/posts/183745203051168?__xts__

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше