Власника Tesla в канадській провінції Онтаріо зловили, коли він сидів за кермом електрокара з автопілотом і чистив зуби ниткою. Машина у цей час їхала зі швидкістю 84 миль на годину, що становить близько 135 км/год.

У поліції провінції Онтаріо повідомили, що офіцери з міста Берлінгтон зупинили 58-річного водія машини Tesla, яка їхала зі швидкістю 84 миль на годину, а водій у той час чистив зуби обома руками. Для цього чоловік застосував автопілот, щоб не зупиняти свій автомобіль під час гігієнічних процедур.

Tesla, скріншот: habr.com
Tesla, скріншот: habr.com

Водія Tesla було звинувачено в "небезпечній поведінці". Зазначається, що випадок, коли водій Tesla занадто сильно довірився системі самокерування свого автомобіля, далеко не перший.

У 2019 році в мережі з’явилося неоднозначне відео. На кадрах виглядало, що водій міцно спить за кермом своєї машини Tesla, яка їде на автопілоті зі швидкістю 60 миль на годину — близько 97 км/год.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Tesla
Tesla

Нагадаємо, Ілон Маск стане батьком у шосте: "Дуже дикий і войовничий стан"

Як повідомляв портал "Знай.ua", мільярдер подарує $9 млн заради експерименту: що треба зробити і які мотиви блогера

Також "Знай.ua" писав, що Ілон Маск підірвав публіку відв'язним танцем просто на сцені презентації Tesla