З'явилася інформація, що 48-річний мільярдер Ілон Маск і його обраниця Граймс, які зустрічалися приблизно 2 роки, можливо стануть батьками. Ця дитина буде першою у співачки, і шостою у знаменитого винахідника.

Ілон Маск і Граймс

Так, 31-річна Граймс, яка зустрічається з всесвітньо відомим підприємцем Ілоном Маском, натякнула на те, що скоро вони можуть стати батьками.

У середу, 8 січня, виконавиця розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram незвичайне фото. Дівчина позувала топлес, прикривши соски своїми довгими косами. Також на даному знімку можна розгледіти зображення дитини в животі.

Фанати Граймс поспішили повідомити їй, що знімок — красивий і добре, що дівчина не замазала груди. Співачка відповіла, що "без сосків кадр не був би таким диким".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"До того ж, бути вагітною — це дуже дикий і войовничий стан", — додала Граймс.

Граймс

Поки шанувальники вітають Граймс і Ілона Маска з майбутнім поповненням, самі зірки відмовчуються.

Слід зазначити, що за словами анонімних інсайдерів, Граймс дійсно знаходиться в положенні — на останніх вечірках вона не доторкалася до алкоголю.

Нагадаємо, що компанія SpaceX, якою керує відомий бізнесмен Ілон Маск, збирається за цей рік вивести на орбіту півтори тисячі супутників зв'язку.

Як повідомляв портал Знай.ua, американська компанія з виготовлення автомобілів Tesla стала найдорожчим автовиробником в історії США за капіталізацією на біржі.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий винахідник, мільярдер і генеральний директор SpaceX Ілон Маск станцював на заводі компанії Tesla в китайському місті Шанхаї.