Українських шахістів Станіслава Богдановича і Олександру Вернигору знайшли мертвими в Москві. Поліція з'ясувала, що перед смертю їм могли зробити ін'єкцію невідомої речовини.

Як повідомляють росЗМІ, на тілах загиблих були сліди від незрозумілих уколів: у 27-річного Станіслава – на руках і ногах, а в його 18-річної Олександри – під коліном.

Уточнюється, що в орендованій квартирі, де знайдено тіла пари, шприців не було.

Станіслав Богданович та Олександра Вернигора, фото Facebook
Станіслав Богданович та Олександра Вернигора, фото Facebook

За офіційною версією слідства, Богданович та Вернигора отруїлися "звеселяючим газом" – кульки з оксидом азоту лежали поруч з тілами. Також на головах шахістів були поліетиленові пакети.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто відзначити, що Станіслав вважався гросмейстером і чемпіоном України з шахів. Олександра теж була професійною шахісткою, навчалася в Московському державному університеті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тіла шахістів виявив батько Вернигори, коли прийшов додому після роботи.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві біля Троєщини на березі водойми виявили фрагмент тіла людини, а саме жіночу ногу. Інші частини тіла поки не знайдено.

Також портал Знай.uа писав, що під російською столицею 17-річна дівчина-модель вдавилася шоколадкою, в результаті чого померла.