У неділю, 8 березня, в Україні температурний контраст буде ого-го! Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook. За її словами, від нуля й нижче в Карпатах до +20 градусів у південній частині.

Скріншот повідомлення, фото facebook Діденко

"Поза екстремами: восьмого березня очікується на Заході та Півночі протягом дня +6+12 градусів. На решті території України +12+19 градусів. Але на узбережжях ще холодних морів буде значно свіжіше", - зазначає синоптик.

За словами Діденко, дощі пройдуть в західних, північних областях, з обіду доберуться до Центру. Південь та Схід побуде у сухій погоді. У Києві восьмемарта очікується вологим та з похолоданням, вдень до +8, +9 градусів.

Погода, фото facebook Діденко

Популярні новини зараз
"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

"Якраз нагода побути вдома, у затишному недільному теплі, поки ще є опалення, і вивчити напам‘ять якийсь доречний вірш Тараса Григоровича", - підкреслила синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, +20 в березні - не межа? Глобальне потепління не залишає Україні шансів.

Як повідомляв Знай.uа, Зими більше не буде? Українці вперше відчули глобальне потепління на собі.

Знай.uа писав, У Києві не було зими! Синоптики приголомшили наслідками аномального тепла 2020.