Цегляна огорожа підприємства "Мотор Січ", що в Запоріжжі, обвалилася на територію прилеглого приватного будинку. Інцидент нагадував вибух, про що встигли повідомити очевидці подій.

Фото з місця надзвичайної пригоди оприлюднив житель Запоріжжя Денис Нечепоренко на своєму каналі в Telegram. Описуючи побачене, він запідозрив підрив.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Пізніше на місце прибули співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що через природні процеси відбулося руйнування цегляної конструкції АТ «Мотор Січ» на територію приватного домоволодіння розсташованого поблизу. Бійці ДСНС провели оперативні дії щодо ліквідації наслідків надзвичайної події, а саме - прибрали колючий дріт для запобігання травмуванню людей . Про подію повідомили адміністрацію АТ «Мотор Січ», представники якої зранку будуть вирішувати питання стосовно подальших робіт по прибиранню конструкції", - йде мова у заяві пресслужби ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Інцидент на АТ "Мотор Січ" в Запоріжжі, фото ДСНС
Інцидент на АТ "Мотор Січ" в Запоріжжі, фото ДСНС

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Версія про вибух спростовується.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше потужний вибух у Дніпрі позбавив руки 8-річну дитину, - медики борються за життя малюка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київське метро сколихнув вибух, копи та рятувальники мчать на "Вокзальну" – перші подробиці.

Також "Знай.ua" писав, що потужний вибух прогримів на нафтохімічному заводі: кількість постраждалих уточнюється, над містом стоїть токсичний дим.