Міжнародний жіночий день 8 березня прийнято відзначати і дарувати подарунки близьким жінкам. У першу чергу це стосується жінок або дівчат, а також матерів або колег.

Спочатку Міжнародний жіночий день має феміністичний і суфражистский ухил. Крім декількох країн в світі 8 березня не вважається державним святом, але набирає популярність щорічно. Дату для оспівування ідей жіночої рівноправності і миру у всьому світі вибрали в 1977 році країни-учасники за ініціативою Організації Об'єднаних Націй.

Проте в цей день підкреслити цінність коханої жінки допоможе цікавий, чудовий і романтичний подарунок. Весна – чудова пора для того, щоб дарувати коханим кращі яскраві і свіжі подарунки, які принесуть позитивні емоції. Існують універсальні варіанти подарунків, які підійдуть в якості презенту для другої половинки.

Що подарувати з аксесуарів

Стильні сонцезахисні окуляри з чохлом

Сонячних днів стає все більше, а це означає більше приводів носити стильний і корисний аксесуар. Навіть якщо у вашої дружини є кращі сонцезахисні окуляри – ще одні будуть завжди доречні. Так, правильну форму можна підібрати за допомогою консультантів та рекомендацій по формі обличчя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Доповнити подарунок можна вибором відповідного чохла для окулярів. Таким чином ваша кохана зможе ховати сонцезахисні окуляри в приміщенні до себе в сумку і не хвилюватися за їх збереження. До того ж, часто в комплекті з чохлом йде ганчірочка для окулярів, за допомогою якої можна делікатно очистити скла і не залишити подряпин на них.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Кейси для смартфона

Гаджети стали невід'ємною частиною життя кожного з нас. Смартфони, планшети і навіть ноутбуки потребують захисту від впливу зовнішніх факторів. Так, можна порадувати дружину подарунком у вигляді нового кейса для смартфона, чохла для планшета або ж незвичайний, милий, але міцний чохол для перенесення ноутбука.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Термочашка для напоїв

Термочашка – оригінальний, недорогий подарунок. Вона актуальна не тільки в холодну пору року. Вона може стати зручним аксесуаром повсякденному житті і стильним для street-style образу. Так, у деяких кав'ярнях навіть роблять знижки тим, хто приходить зі своєю чашкою.

Чашки для напоїв можуть бути навіть без термоса, тобто в них не обов'язково носити з собою гарячі напої. Так, дівчата наливають в них смузі і фреші і п'ють їх разом з обідом або перекусу на роботі.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Навушники

Гарні навушники визначають якість звучання улюбленої музики. Якщо у вашої супутниці ще таких немає, то можна виправити це за допомогою пари навушників. Важливо відзначити, яку модель віддає перевагу ваша дівчина і подарувати саме той варіант, який буде для неї зручним і самим комфортним – вкладиші, з хорошою шумоізоляцією або бездротові.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Що подарувати з одягу коханій дівчині

Світшот з незвичайним принтом

Світшот або худі – сама зручна і практична весняна одяг. Заслужено саме ці речі займають більшу частину в демісезонному гардеробі сучасної людини. Базова річ завжди буде доречною.

Існує велика різноманітність свитшотов і худі з цікавими, незвичайними і різноманітними принтами. Крім того, друк на тканині дозволяє зробити індивідуальний дизайн, на який можна помістити особливий символ.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Нічна піжама

Шовкові, атласні і оксамитові піжами – це не тільки зручний, але і стильний наряд для сну. Такий одяг підвищує рівень комфорту повсякденному житті. А подарунок зможе показати вашу турботу про дружину чи дівчину і бажання, щоб їй, навіть вагітною, було приємно в стильному костюмчику навіть вдома ввечері за переглядом улюбленого фільму.

Рюкзак під ритм життя

Ідеальний рюкзак для кожної жінки буде своїм. Тому вибирати його слід не тільки з ритму життя коханої, але і з урахуванням її стилю повсякденного одягу. Так, одним підійдуть спортивні місткі моделі, а іншим припадуть до душі маленький шкіряний рюкзак, декорований стразами і не тільки.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Які подарунки підкреслять турботу про кохану

Масажер в якості подарунка стане однією з найприємніших речей у побуті дівчата і покаже вашу турботу. Ви дасте людині можливість розслабитися і відпочити після важкого дня. Відпочилий людина отримує більше життєвих сил, заряд хорошого настрою і завжди буде пам'ятати, що поруч є той, хто готовий проявляти турботу не тільки у свята.

Зволожувач повітря теж здатний зробити повсякденне життя набагато краще. Сухе повітря в квартирах створює чимало проблем і дискомфорту, до якого ми змушені звикати. Це стосується сухої шкіри і слизових. За допомогою зволожувача вологість буде в приміщенні на оптимальному рівні. Посилити позитивний вплив диво-апарата можна, якщо додати в ємність з водою ефірне масло і тоді будинок огорне приємний і розслабляючий аромат.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Теплий ідеальний плед – те, що подарує вашій дружині або дівчині відчуття турботи, затишку, комфорту. Однак такого ефекту можна добитися саме з красивим, теплим і головне великим пледом, у який можна загорнутися, як в м'яке хмарка цілком. Милий подарунок з турботою про рідну людину.

8 березня, фото: Pixabay
8 березня, фото: Pixabay

Спортивний інвентар зможуть оцінити ті, хто захоплюється фізичною активністю. Такі подарунки доречні, якщо спорт присутній на регулярній основі в повсякденному житті коханої жінки. Практичний сертифікат в басейн або тренажерний зал – не єдиний хороший варіант. Оригінальним стане гарний спортивний топ і легінси або ж ролики, велосипед або фітнес-браслет.

Книги або приладдя для творчості – незвичайний кращий подарунок для коханої. Любительці гаджетів, можна замовити електронну книгу прямо в Києві і заздалегідь скачати на неї цікаві книги, які їй сподобаються. Таким чином зробити невеликий подарунок милій дамі. Прикольний варіант – виглядає як коробочка, але якщо зібрати – перетворюється в якісь цікаві фігури. 3-D фігури з картону можна після складання поставити на полицю або повісити на стіну. Україна – там, де можна купити 3-D фігури з картону як в інтернеті, так в магазині канцелярії.

Класичні варіанти подарунків коханій

Парфуми – нестаріюча класика

Улюблений аромат в якості подарунка є давно відомим відмінним подарунком для коханої жінки. Знання улюбленого аромату або хоча б того, які саме нотки вона воліє – свіжі, квіткові, деревні та інше, стане хорошою основою для вибору нового парфуму.

Варто пам'ятати, що різдвяні свята залишилися позаду, а разом з ними і пряні аромати. Весна – час легенів, грайливих ароматів, в межах простий панелі. Саме такі запахи у приходом тіла все частіше шукають дівчини.

З допомогою наводить інформації консультанти допоможуть вибрати відповідні парфуми для дами серця. Кожен з подарунків можна доповнити букетом квітів.

Прикраси – від гарної біжутерії до дорогих ювелірних виробів. Це варіант для самих близьких, коли ви точно знаєте переваги дівчата і те, що їй точно сподобається.

Однак пам'ятайте, що є варіант подарунка "ненормального чоловіка". Адже дружина не буде вдячна кожному чоловікові, який купив сковорідку, своїй молодій коханій. Побутові предмети вжитку не можуть бути приємним подарунком до 8 березня, його можна подарувати тільки на день народження колишньої. Колективу в офісі не сподобається, якщо ви піднесете такий подарунок колезі, а в родині просто образяться, якщо ви подаруєте такий "креативний" дешевий подарунок доньці, мамі або дружині.

Деяким дівчатам подобаються гарні подарунки своїми руками. Однак перш, ніж зважитися на творчість, потрібно дізнатися, який варіант подарунка для неї самий романтичний. Залежно від цього свої ідеї можна втілити в скромний фото-колаж або солодкий подарунок. Так, можна спекти романтичні і незвичайні прянички, на яких загадати найважливіші питання, на які хочете знати відповіді.

При виборі подарунка в першу чергу потрібно орієнтуватися на особистість того, кому він адресований. Орієнтуватися при виборі презенту краще всього на інтереси та хобі одержувача. Так, меломанові можна підібрати пластинку/рідкісний диск улюбленої групи, список точно ви знайдете в її плей-листі, а колекціонерові прикольні фігурки, яких у неї ще немає тощо. Персоналізовані подарунки завжди цінуються і показують особливе ставлення і турботу людини.