Субсидії - для багатьох українців це єдина надія на стерпне життя. Навіть ті, хто працює за кордоном, звертаються за призначенням субсидій, декларуючи нульові доходи. Або ще крутіше - мають два-три паспорти, продають житлові приміщення, що мають доходи, а показують лише зарплату, мають два-три місця роботи, але цього не вказують. Ще б - кожному вигідно, щоб держава покривало більшість витрат на комуналку.

Субсидії, скріншот з відео
Субсидії, скріншот з відео

У Міністерстві фінансів повідомили про завершення перевірки населення України на отримання субсидій та соціальних виплат і чим все це закінчиться для простих людей.

Так, за 2019 рік було переглянуто 8.8 мільйонів людей, які отримували субсидії, 10.2 мільйона пільговиків та 5.5 мільйонів одержувачів допомоги від держави. Так, згідно з результатами перевірки Міністерства фінансів, було рекомендовано провести додаткову перевірку щодо 12.9 мільйонів чоловік.

Субсидії, ФАН
Субсидії, ФАН

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ллише за жовтень 2019 року було зафіксовано майже 15 тисяч випадків того, що виплати здійснюються неправомірно. Сума такого збитку держави становить 27.4 мільйона гривень. Само собою, ці гроші мають бути повернуті в державний бюджет.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці платитимуть за кожен день прострочення по газу, кому треба збирати на пеню

Як повідомляв портал "Знай.ua", скільки треба продати наркотиків, аби оплатити іпотеку - дилер відповів Гончаруку

Також "Знай.ua" писав, купівля квартири — скільки українців можуть дозволити собі таку розкіш