Покупець Le Silpo поскаржився, що знайшов у кондитерському виробі, придбаному в "елітному" супермаркеті, яєчну шкарлупу.

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный список", який приймає інформацію від споживачів про недоброякісні продукти харчування та їх продавців.

Згідно до допису, житель Дніпропетровська придбав для своєї дівчини у подарунок шматок торта власного виробництва Le Silpo. Коли ж прийшов час поласувати гостинцем, жінка знайшла у виробі шматки яєчної шкарлупи.

Шкарлупа у торті з Le Silpo, фото Telegram
Шкарлупа у торті з Le Silpo, фото Telegram

У пості стверджується, що це не перший "сюрприз", який зустрічається клієнтам цього магазину.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У дописі не повідомляється, чи звернулися покупці зі скаргою до адміністрації супермаркету і якою була реакція на таке звернення.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Яйця досить широко використовуються у виготовленні кондитерських виробів. Тим не менш, на шкарлупі яєць можуть міститися патогенні мікроорганізми, у тому числі сальмонелла, тому занепокоєння споживачів є цілком зрозумілим.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у "Сільпо" вусаті таргани "паслися" на свіжій випічці — фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", отруєння коханій у подарунок - в "Сільпо" побачили небезпечні торти. до 8 березня.

Також "Знай.ua" писав, у Сільпо намагалися продати давно "загиблий" товар, покупці показали відео.