У "Велмарті" Білої Церкви покупець помітив небезпечну рибу у вакуумній упаковці. Відповідний фото відгук з'явився в Telegram-каналі Народний ревізор.

відкликання показали червону рибу з цвіллю. Дивним було те, що риба була у вакуумній упаковці. Покупець припустив, що вона "зникла" з-за того, що на ній не поставили випадково або навмисно не поставили дату виготовлення, а тому і не прибирали з прилавків до того моменту, поки вона не зіпсувалася.

Лосось з цвіллю, фото: Народний ревізор
Лосось з цвіллю, фото: Народний ревізор

"Купувати рибу у вакуумній упаковці дуже небезпечно, якщо на неї "забули" проставити термін придатності", - написали у відгуку.

Потенційний покупець припустив, що так риба на прилавку може лежати дуже довго, тому що вакуумна упаковка не дозволить запах протухлої риби поширитися і покупець зможе зрозуміти, що продукт зіпсований тільки вдома після розпакування.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Якщо, звичайно, в системі не станеться збій і лосось не покриється цвіллю. Тоді вже працівникам ДОВЕДЕТЬСЯ прибрати його з прилавка", - пише покупець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в магазині Fozzy українцям забезпечили отруєння за півціни.

Як повідомляв Знай. ua, у "Сільпо" вусаті таргани "паслися" на свіжої випічки.

Також Знай. ua писав, що Цитрус впарив клієнтці телефон з "спеціальної" послугою, але щось пішло не так.