У мережі розповіли і показали фотографію чоловіка, який обдурив у Польщі 450 осіб. Про це розповіла українка Інна Некуш в facebook.

"Ось ці створення кинули людей, а точніше 450 осіб( у Польщі з роботою не віддавши людям зарплати за грудень і січень( Ми всі працювали на пошті in post від агенства посередника viva lux, Дмитро Вечеря був координатором і як говорив заступником директора)))", - розповіла вона.

Обман заробітчан, фото: Facebook
Обман заробітчан, фото: Facebook

Вона пояснила, що не знає прізвища директора, але його звуть Артур і вони разом на фото.

"Так ось ця сволота вечеря зараз сидить на попі рівно будинку в містечку Сквира Київської області привізши за наші гроші собі wolcwagen arteon вартістю 50 000$- 60 000$ і расстаможил її. А всіх годував сніданками що поверне гроші як тільки рахунок розблокують) так нехай всі знають яка сволота живе поруч можливо по сусідству", - розповіла Інна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обман заробітчан, фото: Facebook
Обман заробітчан, фото: Facebook

Обман заробітчан, фото: Facebook
Обман заробітчан, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Німеччина переманює українських заробітчан з Польщі, названі головні умови.

Як повідомляв Знай. ua, українця жорстоко обдурили в Польщі.

Також Знай. ua писав, що у Києві парочка заробітчан залишила таксиста Über без честі і телефону.